QUI SOM?

INSCRIU-TE A LA VOLTA INCLUSIVA FENT ‘CLICK’ A LA IMATGE:

 

Multicapacitats és una Associació sense ànim de lucre, no assistencial, formada per estudiants i exestudiants amb discapacitat i sense de la Universitat de Girona, i d’altres persones conscienciades amb la nostra realitat.

Volem destacar les capacitats que tenim per tal de sensibilitzar la societat, i demostrar i defensar els nostres drets com a part de la societat que som.

Volem fer valdre les nostres capacitats i els nostres drets, reconeguts oficialment en la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat i el Protocol Facultatiu de l’ONU, que ens protegeix, i regula la nostra integració social plena.

 

Missió

Mostrar a la societat la situació de les persones amb discapacitat. Donar visibilitat al col·lectiu i fer valdre els nostres drets contemplats a la CDPD de les Nacions Unides, mitjançant accions col·laboratives i normalitzadores

Visió

Aconseguir que es respectin i es compleixin els drets els Drets de les Persones amb Discapacitat, recollits a la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides (CRPD), i la plena inclusió social i laboral de les Persones amb Discapacitat

Valors

Defensa dels Drets de les Persones amb Discapacitat

Respecte a la dignitat de les persones

La inclusió social i laboral de les Persones amb Discapacitat

 


 

Documents

 


 

Col·laboradors: