QUI SOM?

INSCRIU-TE A LA VOLTA INCLUSIVA FENT ‘CLICK’ A LA IMATGE:

 

 

Comptant un cop més amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori i amb el patrocini de la Fundació Eurofirms, l’Associació Multicapacitats organitzem la cinquena edició de la Volta Inclusiva.

Es durà a terme el diumenge dia 12 de maig a les 10 h a l’espai La Pineda. Aquest esdeveniment se celebra per promoure la inclusivitat, fomentar la visibilització de les persones amb discapacitats en la societat, i afavorir la pràctica d’esport adaptat. Vetllem així tant pels drets de les persones com pels hàbits per la vida saludable. Volem reivindicar, de forma amenitzada, la plena inclusió de les persones amb discapacitat.
L’activitat es porta a terme a l’espai de La Pineda a Sant Gregori, en un circuit de 5 km de terreny natural, amable i fàcil de transitar per poder fer esport plegats, per les persones amb discapacitat
i sense i incloent un ample ventall d’edats. Els i les participants gaudiran dels atractius naturals de la Vall de Llémena com mai!
Amb el lema “Tots som igual de diferents”, perquè amb les eines adequades, tothom pot accedir a la totalitat dels àmbits de la societat. Us animem a participar en aquesta ruta, habilitada de forma accessible per l’Ajuntament de Sant Gregori.

La Volta Inclusiva està orientada a un públic tan divers com ho som les persones. És per això que convidem a venir a famílies, amants de l’esport, i tothom que simpatitzi amb la nostra causa.
Hem decidit mantenir una herència de les nostres darreres edicions, la Volta Virtual Inclusiva, perquè la distància no sigui un impediment per gaudir d’aquesta experiència solidària, divertida, i que esperem amb moltes ganes cada any. Us convidem a passar una bona estona amb totes nosaltres i participar amb total llibertat.
Per a qualsevol qüestió no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del 693 23 38 71 o a secretaria@multicapacitats.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multicapacitats és una Associació sense ànim de lucre, no assistencial, formada per estudiants i exestudiants amb discapacitat i sense de la Universitat de Girona, i d’altres persones conscienciades amb la nostra realitat.

Volem destacar les capacitats que tenim per tal de sensibilitzar la societat, i demostrar i defensar els nostres drets com a part de la societat que som.

Volem fer valdre les nostres capacitats i els nostres drets, reconeguts oficialment en la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat i el Protocol Facultatiu de l’ONU, que ens protegeix, i regula la nostra integració social plena.

 

Missió

Mostrar a la societat la situació de les persones amb discapacitat. Donar visibilitat al col·lectiu i fer valdre els nostres drets contemplats a la CDPD de les Nacions Unides, mitjançant accions col·laboratives i normalitzadores

Visió

Aconseguir que es respectin i es compleixin els drets els Drets de les Persones amb Discapacitat, recollits a la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides (CRPD), i la plena inclusió social i laboral de les Persones amb Discapacitat

Valors

Defensa dels Drets de les Persones amb Discapacitat

Respecte a la dignitat de les persones

La inclusió social i laboral de les Persones amb Discapacitat

 


 

Documents

 


 

Col·laboradors: