Volta Inclusiva

 

VOLTA INCLUSIVA DE MULTICAPACITATS l’Associació Multicapacitats juntament amb l’Ajuntament de Sant Gregori organitzen la Volta Inclusiva.
PATROCINAT per La Fundació Eurofirms

La volta inclusiva té com a objectiu mostrar la inclusió de les persones amb discapacitat i sense a la societat, afavorint la pràctica de l’esport inclusiu. Fent de la diferència, un fet normal i enriquidor.
La volta és una gran oportunitat per substituir un model de pràctica de l’esport diferenciada i poder fer esports plegats, les persones amb discapacitat i sense. Vol ser un crit a favor de la normalització d’un model inclusiu.
La nostra voluntat és reivindicar, d’una manera divertida, la plena inclusió de les persones amb discapacitat.
El municipi gironí és escenari d’una volta totalment accessible amb un recorregut adaptat per tothom. Amb el lema “Tots som igual de diferents” perquè les persones amb discapacitat, amb les eines adequades, podem estar en tots els àmbits de la societat.

La ruta que s’acostuma a fer, va ser habilitada de forma accessiblper l’Ajuntament de Sant Gregori. Els participants poden gaudi dels atractius de la Vall de Llémena, un dels indrets naturals més interessants de la província.

 


La ‘Volta Inclusiva’ va dirigida a un públic familiar ampli, als amants de l’esport, i a tots aquells que volen solidaritzar-se amb la nostre causa.

Alhora Multicapacitats amb la voluntat d’arribar al màxim de persones possible continuarà mantenint la versió “Volta Virtual Inclusiva” ja que creiem fermament que la distància no ha de ser un impediment per poder gaudir de l’esport i de la nostre Volta. i amb la possibilitat de desenvolupar-la allà on és vulgui, com és vulgui i quan és bulgui. Volta Virtual ofereix total llibertat de decisió en gairebé tots els aspectes. Per tant, s’accepta que els participants corrin, caminin, nedin, s’impulsin, saltin… El que és important és passar una bona estona i participar amb total llibertat i flexibilitat.

La “Volta Inclusiva” vol ser una experiència solidària i alhora, una jornada divertida per a tota la família.