#DOITBETTERPLEASE

Estem molt contents de l’èxit del #doitbetterplease a les xarxes socials.

Més de 52.000 persones han seguit les nostres denúncies a conductors Incívics, a les diferents xarxes socials, i hem posat una 30a (trentena) de denúncies a vehicles infractors.
Hem tingut fotos d’altres persones, que s’han sumat a la campanya, i que fan més denúncies cada dia.
Ja sabeu que el doitbetter és la campanya de conscienciació perquè els conductors de les nostres ciutats i pobles, segueixin el codi de la circulació i les normatives municipals.
En cap cas és una persecució al conductor, sinó una manera de mostrar a aquelles persones que no són conscients del problema, que ens poden posar en perill per la seva actitud amb el vehicle.
Perquè aparcant en doble fila, o damunt dels passos de peatons, no només entorpeixen la circulació natural del vianant, sinó que ens possen en perill i fan la ciutat molt menys accessible per nosaltres, i per altres col·lectius.

Hem de dir que creiem que el #doitbetterplease, ha ajudat a normalitzar el fet de pujar a les xarxes la foto del cotxe infractor per denunciar aquestes actituds. Cosa que abans no es feia i ara és més habitual.
Ara trobem denúncies públiques amb més normalitat. I creiem que, amb modèstia, el doitbetter s’ha arrelat i nosaltres hem posat el nostre granet de sorra a aquest canvi en la manera de veure aquest problema.

Nosaltres seguirem amb el doitbetterplease i esperem que més i més gent denunciï aquestes vulneracions dels nostres drets com a ciutadans.