XERRADES

Des de l’associació organitzem xerrades als centres educatius, a càrrec de membres de l’Associació, amb l’objectiu d’apropar i normalitzar la discapacitat entre els més joves, tenint en compte que són el futur de la societat.

Persones amb alguna discapacitat parlem de les diferents discapacitats, de la necessitat de la nostra normalització i de l’esperit de superació i la lluita per aconseguir una societat més respectuosa i amb igualtat d’oportunitats per tothom.

Els objectius d’aquesta activitat són conscienciar, sensibilitzar i normalitzar envers la discapacitat, dintre d’una societat plural. Volem transmetre el respecte cap a un col·lectiu que encara no se sent totalment valorat, atès i respectat. I difondre un missatge de motivació i superació davant de qualsevol problema o entrebanc amb el que ens trobem al llarg de la vida.

El projecte educatiu de Multicapacitats vol ser un punt de suport i ajut davant de les adversitats que se’ns plantegen a la vida. Perquè per superar els entrebancs, la motivació i l’experiència són molt importants. Posem més l’accent en les capacitats, que en les mancances. Lluitem per la normalització en la nostra societat.

 

Per concertar una visita al vostre centre escriviu-nos a: secretaria@multicapacitats.org